SAPUN NATURAL ANTICELULITIC-CAFEA&SPIRULINA


          COLUMBIAN RIVER  
                                                                                      CAFEA&SPIRULINA
                      PRODUS NATURAL, SUPLETE, ENERGIE, SANATATE      
      



                 Efect tonic si energizant asupra pieli datorita adaosului de cafea. Untul de cacao are un continut ridicat de antioxidanti cu puternice efecte anti- imbatranire, o sursa importanta de vitamina E, recomandat tuturor tipurilor de piele, improspateaza, hidrateaza si regenereaza pielea. Este un bun ajutor atat pentru ingrijirea corporala, prin tratarea acneei cat si pentru catifelarea acesteia.
 Spirulina este recunoscuta datorita propietatilor de regenerare celulara si de incetinire a procesului de inbatranire, ajuta si mentine elasticitatea pielii. Uleiurile esentiale de menta si melisa, trateaza migrenele, crampele musculare, ofera senzatia de prospetime si putere de concentrare,stimuleaza circulatia cutanata, incetineste depozitarea grasimilor, care determina formarea celulitica. 


Ingrediente(RO):ulei de palmier, ulei de masline, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de struguri, cafea, , spirulina, uleiuri esentiale de menta si melisa.

Ingredients (INCI):palm oil, olive oil,coconut oil, cacao butter ,vitis vinifera seed oil, coffea Arabica seed powder, spirulina platensis, menthe piperita oil, Melissa officinalis.
Produs de manufactura
Produs notificat la Ministerul Sanatatii.
Testat dermatologic.

miledy.ro

Niciun comentariu: