SAPUN NATURAL -WALNUT&OAK FOREST-STEJAR SI NUC

  WALNUT & OAK FOREST 
MACERAT DE COAJA DE STEJAR-INFUZIE DE FRUNZE DE NUC  
SAPUNU VEGETAL EMOLIENT 
14 LEI 



                    


ULEI DE GRAU  ADAUGAT  CA SUBSTANTA ACTIVA
Un ulei hrănitor şi protector, recomandat în special pentru pielea uscată, pentru calmare cutanată, pentru prevenirea îmbătrînirii pielii
Fitoterapie silvestra

COAJA DE STEJAR MACERATA IN ULEI DE MASLINE  Stejarul este folosit de multa vreme in scop medicinal pentru proprietatile sale astringente, datorita continutului ridicat in tanin.   Bun antiseptic, cicatrizant, ajuta la vindecarea deferitelor boli de piele, in transpiratia excesiva a mainilor si picioarelor, previne slabirea radacinii parului.     




 

   infuzie din frunze de nuc 




Porţiunile de piele afectate de scabie (rîie) sau micoza pielii capului (mătreaţă) se tratează cu succes, prin simpla spălare şi masare uşoară a scalpului cu infuzie concentrată de nuc. Acest tratament are şi avantajul că întăreşte firul de păr, prevenind slăbirea rădăcinii şi căderea părului.

Pentru tenurile grase, acneice, este recomandată curăţarea porilor cu un tampon îmbibat în infuzie de frunze de nuc. Aceste frunze au calităţi astringente, ajutînd la curăţarea sebumului şi închiderea porilor. Uleiul volatil din compoziţie are proprietăţi antiseptice şi de calmare.

Baile generale cu frunze de nuc se fac pentru tratarea bolilor de piele
, eczeme, urticarie, bube purulente, furuncule.



Uleiul de rozmarin ajuta la stimularea foliculilor, drept rezultat, parul creste mai repede si mai puternic, incetineste pierderea parului prematur dar si procesul de albire. Prin urmare este un tonic excelent pentru persoanele cu inceput de chelie. Uleiul de rozmarin este benefic si pentru scalpul uscat si cu matreata.
  
Potrivit pentru toate tipurile de piele 
Ingrediente(RO): ulei de cocos,ulei de palmier, ulei de masline, ulei de ricin,unt de shea ,ulei de grau,argila verde, infuzie de nuc, ulei esential de porocala, scortisoara si rozmarin


 UN PRODUS NOTIFICAT LA MINISTERUL SANATATII

Se vor alatura acestui sapun inca doua produse, sapunuri din coaja de mesteacan si coaja de salcie ( scoarta  din cultura biologica).

Niciun comentariu: