TARGUL BOIERULUI

Va multumim ca ati fost alaturi de noi, va multumim pentru urari si va asteptam cu comentarii despre produsele noastre pe aceasta pagina de blog.



2 comentarii:

Homemade by Laly spunea...

Ce rasfat, ce incantare,
Finete si desfatare,
Fara vreo exagerare.:)
Sapunurile sunt minunate, uleiul si crema divine. O spune o persoana cu piele sensibila, cu antecedente de alergii pe piele, care rar suporta creme si niciodata ulei de corp. Uleiul cu goji si cimbrisor e superb pe pielea uda, iti lasa pielea catifelata, fara sa o ingrase, reuseste sa intre tot in piele. La fel si minunata crema, e delicata cu pielea fetei, nu e comedogenica, nu ingrasa tenul ci doar il hidrateaza si hraneste.
Destule laude, vrem mai multe produse, o gama mai variata!;) Multumesc Miledy, sunt clienta fidela!

Unknown spunea...

Multumim pentru urari si ne bucuram sa auzim ca produsele noastre va sunt de folos si nu va ataca pielea. Dorinta noastra este de a va satisface si de aceea parerea dumneavoastra conteaza pentru a putea completa gama produselor de intretinere.
Sfaturile pe care le primim, ideile, cerintele si lauda, ne ajuta ca produsele si serviciile noastre sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Multumim pentru interesul acordat si va anuntam ca echipa MILEDY NATURALS a hotarat ca mesajul dumneavostra sa fie publicat si pe site-ul MILEDY.RO la loc de cinste.