Iris Titan SHOPPING CENTER – intre 27si 29 iulie 2012


MILEDY NATURALS VA INVITA LA.....................

IARMAROC DE VARA…PANA-N SEARA

Iris Titan SHOPPING CENTER si Hello Events deschid IARMAROCUL DE VARA in perioada 27 – 29 iulie 2012 in Iris Titan Shopping Center .

Iris Titan Shopping Center si Hello Events va asteapta in perioada 27-29 iulie in incinta Iris Shopping Titan la un“Iarmaroc de vara.. pana in seara”, cu multe, multe surprize. Aici vei gasi prajuturi din Maramures facute cu ingrediente naturale, pastrand retetele bunicilor, dulciuri din pasta de fructe si ciocolata de casa, covrigi si turta dulce, cozonaci si placinte moldovenesti, tuica de Arges in vase de sticla lucrate de artizani, miere si produse apicole, si cate si mai cate.
Nu le uitam nici pe doamne, ele vor gasi sapunuri naturale, articole de artizanat, icoane pictate pe sticla, bijuterii hand made, si surprizele nu se opresc aici: pe 27 si 28 iulie va veti bucura de ateliere de olarit si pictura pe sticla, concerte de muzica populara, teatru, dansuri populare - toate pentru a intregi atmosfera de sarbatoare si de vacanta.
Te asteptam sa intampini vara la Iris Titan Shopping Center in perioada 27-29 iulie, pentru ca aici vei gasi atmosfera satului traditional romanesc cu toata voia buna caracteristica!!!

In weekend-ul imediat urmator Iris Titan SHOPPING CENTER pregateste o mare supriza pentru cei care ii vor calca pragul: un spectacol ecvestru, ce va contine o parada de cai, o prezentare a acestora si plimbari cu poneiul!

Bifeaza muzica buna, shopping-ul si distractia in aer liber dintr-o singura vizita,

Niciun comentariu: