DOI ANI IMPREUNA!

Vom sarbatori 2 ani de existenta pe piata cosmetica.
                               
                                       ATELIERUL DE COSMETICE 100% NATURALE
           Povestea Miledy Naturals a inceput in 2010 intr-o zi de sarbatoare, chiar in Vinerea Mare de dinaintea Sfintelor Pasti. Nu stiu sa spun de ce aceasta zi, poate si datorita unei dispozitii sufletesti deosebite, care m-a facut sa pun in practica o  alternativa sanatoasa, naturala, mai curata pentru mine si familia mea. De multe ori ma gandeam ca ar trebui sa fac CEVA si atunci, poate si cu un pic de “ajutor” divin mi-a rasarit in minte  ideea sapunului natural si am pornit imediat in aceasta aventura minunata.
A urmat o perioada asidua de cercetare, documentare............. Fiecare zi ma facea sa constientizez mai clar ca natura ne pune la dispozitie o imensa magazie de produse si solutii benefice, folositoare si de ce nu, chiar miraculoase, nesperate la multe din problemele noastre. Munca mea s-a canalizat in perioada urmatoare pe trei directii: utilizarea unor ingredient sigure si certifice, utilizarea unor uleiuri si plante deosebite cu reale proprietati benefice si obtinerea unui ph minim la toate sapunurile.  Desi instinctul imi spunea ca am ajuns la un rezultat bun m-am hotarat sa le testez in laborator  pentru a obtine confirmarea faptului ca aceste produse sunt intr-adevar sanatoase si sigur de utilizat. Dupa succesul confirmarii laboratorului, am avut curaj sa dau sapunurile pentru a fi incercate printre membri familiei si apropiati. Au fost apreciate! Fapt primit cu mare bucurie si satisfactie! In sfarsit incepea sa se contureze ceea ce avea sa devina mica noastra afacere de familie. O mare oportunitate pentru mine a aparut in anul 2011, cand Blocul National Sindical a organizat concursul de idei de afaceri “„Esthr - premii pentru dezvoltarea rolului femeii în societatea românească“. Cu mandrie afirm ca proiectul meu s-a regasit printe premiantii acestui concurs, fiind recompensata si financiar cu suma de 5000 de euro.

 Conditiile de participare la acest concurs au dus la infiintarea firmei si la angajarea a 3 persoane. Fiul meu, Eduard Constantinescu,
a carui sustinere o aveam déjà, s-a implicat si mai mult, contribuind la demarea afacerii in sine. Din anagaramarea numelor noastre (Milena si Edy) a aparut
 Apoi am inceput sa ne utilam laboratorul, sa ne alegem furnizorii de materii prime, sa facem matrite de turnare, sa achizitionam ambalaje, sa obtinem avize si autorizatii, sa…, sa…, sa……..multe alte lucruri de care aveam nevoie. Ne-am dat seama ca a demara o astfel de afcere nu este nici pe departe echivalentul lui a face sapun in bucatarie. Este nevoie de spatiu special amenajat, dotat conform normelor de igiena pentru siguranta si protectia consumatorului, avize de mediu, protectia munci, contabil etc.. Este nevoie de multa munca, seriozitate, rabdare si sacrificii, toate sustinute de pasiune, perseverenta si curaj.
Dragostea pentru munca noastra ne-a ajutat sa nu ne plafonam si sa incercam sa aducem pe piata de profil produse deosebite, unice. Asa s-au nascut sapunurile cu scoarta de copac, cu gudron si tannin,  sapunul plutitor pentru copii, sapunul-crema dar si alte cosmetice elaborate, cum ar fi untul hidratant, singurul de pe piata romaneasca cu complexul de bicarbonat si borax. Suntem intotdeauna deschisi la nevoile si cerintele clientilor nostri si va multumim ca ati fost alaturi de noi.
 2013  CERTIFICAREA ISO


  
Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste, Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi.
                 Hristos a inviat !

Niciun comentariu: