Ulei natural de masaj si hidratare



Ești pe o insulă, pe plajă, la bar și bei cocktail-ul tău preferat…. Și în jurul tău observi că lumea îți zâmbește.Oare ți se pare, oare o fi din vina cocktail-ului pe care îl bei? Nu, este vorba de un alt cocktail. Este vorba de un cocktail alcătuit numai din elemenți naturali făcuți special pentru pielea ta. Te simți apreciată și în același timp invidiată pentru că acest cocktail conține ulei din germeni de grâu ce are un conținut ridicat de vitamina E,unul dintre cei mai puternici antioxidanți naturali, totodată neutralizând efectele dăunătoare ale radicalilor liberi care încetinesc procesul de îmbătrânire al pielii. 
Acest cocktail aplicat pe piele îmbunătățește circulația sângelui, ajută la repararea celulelor distruse de razele soarelui și ține departe simptomele de dermatită, prevenind diverse complicaţii ale afecțiunilor pielii. 
Uleiul din sâmburi de struguri este deosebit de valoros atât în ceea ce privește frumusețea cât și întreținerea pielii. Are un efect tonic și revigorant, hidratând și conferind elasticitate; Așadar, cum să nu fii apreciată și invidiată? Ai corpul perfect, uleiul de grapefruit este un bun sprijin în luptă cu celulită și elimină excesul de apă din țesuturi. 
Fără griji! Poți să stai până în noapte! Deoarece uleiul esențial de lavandă ce te înconjoară creează o barieră împotriva țânțarilor, ceea ce nu este tocmai plăcut deoarece admiratorii chiar și persoanele ce te invidiau vin din ce în ce mai aproape de ține pentru a fi și ei protejați. Maceratul de salvie are un efect cicatrizant, antioxidant,antibacterian, antiinflamator fiind recomandat pentru tenul cu pori dilatați, pătat sau ofilit. 


Mod de utilizare 
Se recomandă utilizarea pe pielea umedă, în timpul băii. Se săpuneşte corpul, se clăteşte bine, apoi se aplică, prin masaj riguros, uleiul de hidratare. La final se repetă operațiunea de clătire ușoară, fără jet, pentru a ajuta răspândirea uleiului și în zone unde nu s-a ajuns (zonă spatelui etc).



http://miledy.ro

Niciun comentariu: