PRODUCATORI ROMANI

Produse de ingrijire personala 100% naturale
“Toxicitatea” vietii moderne, un concept care a inceput sa ridice multe semne de ingrijorare in ultima vreme si sa starneasca multe dezbateri aprinse, imbraca uneori forme care nici nu ne-ar face sa ne gandim ca acolo se ascunde un “dusman”. 









Cine s-ar gandi oare ca sub masca aromelor, culorilor si formelor frumoase pe care le prind miile de produse cosmetice de pe piata se afla de fapt o “armata” de substante care nu doar ca nu ne ajuta organismul, dar, mai grav, il otravesc incet si constant. Pe fondul ingrijorarii tot mai mari si a incercarilor, inca timide, de a starpi aceste “atacuri” chimice s-a nascut ideea de reintoarcere la natura, imbratisata de toate domeniile, implicit si de cel cosmetic si de ingrijire personala. Astfel, folosirea produselor cosmetice 100 % naturale este varianta excelenta de a inlocui produsele cosmetice care contin solventi toxici si de a conferi pielii tale o ingrijire naturala. Solventii din produsele comerciale distrug bariera protectoare a pielii, degreseaza puternic si favorizeaza patrunderea substantelor toxice in organism. Odata patrunse in piele ,acestea ajung in limfa  si apoi in sange, care le raspandesc peste tot, in creier, ficat, rinichi, muschi. Femeile absorb anual 2-3 kg de substante toxice doar prin intermediul produselor cosmetice! Multi  afirma: O MOARTE LENTA, EI SI!!!……..Numai ca acum avem solutia! Tu alegi ce sa consumi! Daca raspunsul vostru este un NU hotarat produselor comerciale toxice, va invitam sa incercati produsele de ingrijire personala 100% naturale concepute de catre echipa noastra.
Produsele pe care vi le oferim au in compozitia lor
-uleiuri vegetale pretioase
-plante cu proprietati terapeutice macerate in uleiuri naturale
-germeni de cereale
-infuzii din coaja de copaci
-samburi si fructe exotice
-alge marine
-argile terapeutice
-uleiuri esentiale pure cu beneficii de aromaterapie
EXTRACTELE FITOTERAPEUTICE
      Extractele  folosite in fitoterapie, sunt acele preparate obtinute din plante medicinale, in care se regasesc principiile active din organele vegetale, dupa ce acestea au parasit materialul vegetal si s-au dizolvat in anumite medii(apa, alcool, ulei vegetal, alte grasimi). In cazul acestor preparate, plantele medicinale sunt macerate in ulei de masline sau ulei de struguri.
Cele mai cunoscute preparate fitoterapeutice de acest fel, sunt extractele hidrice (infuzia, decoctul, maceratul, siropul) si extractele hidroalcoolice (tinctura). Extractele hidrice (apoase) sunt cunoscute sub denumirea uzuala de ceaiuri.Beneficiile nu se lasa mult asteptate. Folosirea lor aduce o piele ferma, bine hidratata, un tonus bun, un plus de sanatate pentru tine si intreaga familie. Folosind podusele noastre veti deveni “dependenti” de natural.
 Deviza echipei noastre este: "NATURA NE-A AJUTAT, NOI AM CREAT PENTRU TINE".
Preturile produselor noastre sunt pe masura calitatii oferite. Nu dorim produse de calitate inferioara, de aceea  aplicam un control riguros al calitatii la fiecare pas, incepand de la materia prima si terminand cu un produsul finit. Imperativul produselor naturale nu este cantitatea, ci calitatea;  de aceea echipa noastra manageriala  investeste in calitate pentru obtinerea eficientei maxime a produsului. In prezent, lucram la forma produsului, la un ambalaj nou, care sa satisfaca cele mai diverse gusturi si nevoi.

PRODUSE NOTIFICATE LA MINISTERUL SANATATII
TESTATE DERMATOLOGIC.
SC MILEDY NATURALS SRL
CINE SUNTEM






DIRECTOR GENERAL
CONSTANTINESCU EDUARD






ADMINISTRATOR
TUDOR ADRIANA MILENA