PASTRATI MAGIA CRACIUNULUI VIE



In multe tari exista o traditie indelungata ca in familie, in apropierea Craciunului sa se faca ornamente. Traditia dateaza de la inceputul secolului XVIII, cand femeile se strangeau in grup si realizau ornamentele de Craciun. Ele faceau, pe langa alte obiecte, stelute de Craciun si cutiute din hartie, care contineau acadele sau alte delicatese de sezon.
Am bucuria sa sponsorizez un concurs care sa desfasoara pe forumul  www. lucru de mana.com  avand tema DECORATIUNI DE CRACIUN. Doamnele care sigur nu vor duce lipsa de idei vor primi produse de ingrijire 100% naturale, déjà am inceput sa pregatim cu mare drag premiile care le vor rasfata pielea si simturile.
Multumim persoanelor care s-au inscris la promotia- Un Cadou De Craciun- si  voi deschide o lista cu numele celor care vor sa beneficieze de oferta noastra si pentru a fi siguri  ca mosul  vine la timp.
Dna Ionescu M.- 14 COSULETE
Marin M- 5 COSULETE
GRIGORESCU A.-10 COSULETE
Gabriela Violeta T- 5 COSULETE
Dupa cum vedeti activitatea a inceput si de acea  consideram ca aceasta promotie este o  promovare a  produselor romanesti pe o piata care abunda in produse importate net inferioare calitativ.


Un comentariu:

Anonim spunea...

buna,sunt ioana si ma intereseaza oferta dumneavoastra, se pot vedea aranjamentele inainte de a plasa comanda.
multumesc